Cosmos Lac Σπρέι Βαφής Λευκό Oyster RAL1013 N415 400ml

Κωδικός προϊόντος: 08059

Η πάστα ακρυλικού σπρέι 100% HIGH GLOSS είναι εξαιρετική χάρη στην υψηλή της γυαλάδα, υπερβαίνοντας το 90% RAL MATCH. Διατίθεται σε ακρίβεια RAL για όλες τις αποχρώσεις και χρησιμοποιεί προωθητικό αέριο νέας γενιάς με ελάχιστη μυρωδιά. Δημιουργεί ομοιόμορφη επιφάνεια υψηλής αντοχής.

Η χρήση του είναι εύκολη χάρη στην αυτοκαθαριζόμενη βαλβίδα και στο μοναδικό σχεδιασμό, όπου κάθε απόχρωση έχει το δικό της δοχείο. Πριν την πρώτη χρήση, συνιστάται να ανακινήσετε καλά το δοχείο για 3 λεπτά και να ψεκάσετε στον αέρα για 3-4 δευτερόλεπτα για να αφαιρέσετε οποιοδήποτε συμπυκνωμένο χρώμα. Επίσης, συνιστάται να δοκιμάσετε το σπρέι αρχικά σε μια δοκιμαστική επιφάνεια.

Κατά τη χρήση, κρατήστε το δοχείο σε απόσταση 25-30 εκατοστών από την επιφάνεια και αρχίστε να κινείτε το χέρι σας πριν πιέσετε το μπεκ. Εάν πιέζετε το μπεκ ενώ κρατάτε το χέρι σας σταθερό, υπάρχει η πιθανότητα να τρέξει το χρώμα και να δημιουργήσει “δάκρυα”. Συστήνεται η εφαρμογή δεύτερου χεριού μετά από 10 λεπτά και στη συνέχεια να περαστεί βερνίκι. Σε περίπτωση μπλοκαρισμένου ακροφυσίου, αντικαταστήστε το με ένα νέο. Για καλύτερα αποτελέσματα, βάψτε σε θερμοκρασίες μεταξύ 10-25°C και υγρασία κάτω από 65%. Μετά τη χρήση, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε για 3 δευτερόλεπτα. Η αποθήκευση πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασίες από 5°C έως 35°C.

3.00

15 σε απόθεμα

15 σε απόθεμα

  • Παραλαβή απο το καταστήμα μας

Θεσσαλίας 76, Αχαρνές 136 74

Δωρεάν

  • Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 100€ εντός 13 χιλιομέτρων από το κατάστημά μας στις Αχαρνές, τα μεταφορικά είναι δωρεάν!

1-3 Ημέρες

Δωρεάν

  • ΕΛΤΑ Courier

Οι χρεώσεις αποστολής είναι 3,00€ για βάρος έως 2 κιλά εντός Αττικής και στις υπόλοιπες περιφέρειες, με επιπλέον 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για αποστολές σε νησιά και Κρήτη, η χρέωση είναι 4,00€ έως 2 κιλά και +1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό.

1-4 Ημέρες

3 ευρώ

Payment Methods:

Επιπλέον πληροφορίες
Brand

Τύπος

Spray

Χρώμα

Λευκό

Ποσότητα

400 ml